Rreth Nesh

HASIMAJ ELEVATOR COMPANY Sh.p.k është një ndër kompanitë më të mëdha në tregun Shqiptar që operon në fushën e Import – Eksport-it te Ashensorëve, Shkallëve Lëvizëse, Tapetëve Lëvizës, Sistemeve të Parkimit, Aksesorëve të ashensorëve, Modernizimin e ashensoreve te vjeter egzistues, Montimin dhe Mirëmbajtjen e tyre. Ka filluar aktivitetin në vitin 2010, me vendodhje në Tiranë. Hasimaj Elevator Company ofron produkte me cilësi të lartë dhe shërbim të shpejtë për një gamë të gjerë produktesh për të përmbushur kërkesat e cdo klienti.

Furnitori me të cilin Ne bashkëpunojme eshte kompania DOPPLER S.A, kompani Greke, prezente ne 67 vende te botës dhe Hasimaj Elevator Company është distributor i vetem i autorizuar i produkteve të tyre ne Shqipëri. Prodhimi i cdo produkti është sipas Standarteve dhe Direktivave Europiane EN 81-20/50, EN 81-21, EN 81-28, 2014/33/EU.

Qëllimi ynë është që klientëve tanë t`ju ofrojmë asistencë, konsulencë, inspektim, mirembajtje, modernizim te asehnsoreve, komponentëve dhe shërbimeve të ofruara përpara dhe pas cdo shitjeje.

foto _rreth nesh

PER BASHKEPUNIME

NA KONTAKTONI