PLATFORMË PAK

Ofrojmë platforma PAK të cilat janë krijuar për t'i shërbyer nevojave të veçanta të personave me aftesi te kufizuara në mjedise të brendshme dhe në mjedise të jashtme.
Llojet e platformave PAK janë:

  • Platforme Stairlift janë forma më praktike e transportit në një shkallë. Ata mund të transportojnë karrige me rrota ose njerëz të ulur
    në karrigen e palosshme.
  • Chair Stairlift (Karrige ne Shkallë) janë një mënyrë ekonomike dhe e thjeshtë për të ngjitur shkallët në shtëpinë tuaj. Lehtë për tu instaluar, ata nuk kanë nevojë për ndonjë ndryshim strukturor në shkallët tuaja.
  • Platformat vertikale (Vertical Platformlift) mund të përdoren nga personat me karrike me rrota dhe nga këmbësorët. Ato paraqesin një alternative ekonomike për ashensorët me lartësi ngritëse të kufizuar.
  • Stairclimbers paraqesin një mënyrë shumë të thjeshtë për të transportuar  personat me karrige me rrota përgjatë shkallëve të drejta. Ato mund të transportohen ndërmjet shkallëve të ndryshme.