ASHENSOR PANORAMIK

Ofrojmë ashensor me kabinë panoramike për ata që duan të shijojnë pamjen nga lart. Kabina e ashensorëve panoramike mund të jetë, gjysmë rrethore, plotësisht rrethore, ose katrore duke ju pështatur cdo kërkese.

Për shkak të fleksibilitetit të madh në zgjedhjen e formave dhe materialeve, çdo ashensor panoramik është gjithmonë e dizajnuar dhe e ndërtuar në harmoni absolute me stilin arkitektonik të secilës ndërtesë.

Eshtë një zgjedhje perfekte për qendra tregtare, rezidenca moderne dhe hotele.