MODERNIZIM ASHENSORI

Kompania jone merr përsipër modernizimin për cdo markë/tipi ashensori, duke rritur nivelin e sigurisë për transportin vertikal të pasagjereve, duke përdor nje dizajn më modern për ashensorin, duke reduktuar kostot e mirëmbajtjes dhe duke ulur përdorimin e energjisë.

Një ekip i specializuar dhe me përvojë punon vazhdimisht duke aplikuar zgjidhjet më të mira për cdo projekt. Standaret qe perdoren jane EN81-20 dhe EN 81-21.

modernizim foto