Mirëmbajtja e ashensorëve kryhet nga një ekip i specializuar dhe me eksperiencë në këtë fushë duke ofruar shërbim të dedikuar ndaj klientëve tanë 24 orë/ditë, në 365 ditë/vit. Kompania jonë ofron mirëmbajtje për të gjitha llojet e ashensorëve. Kemi për qëllim që të bëjmë mirëmbajtje periodike për të ulur sa më shumë praninë e defekteve, të kemi performancë të besueshme dhe të sigurt.

24 orë/ditë

365 ditë/vit