Produktet Tona

ASHENSOR

Ofrojmë ashensor të llojeve dhe kapaciteve të ndryshme sipas kërkesës.

SHKALLË LËVIZESE

Ofrojmë shkallë lëvizëse dhe tapet lëvizës për dyqane ose qëndra tregëtare.

SISTEME PARKIMI

Ofrojmë sisteme parkimi për mjedise të ndryshme sipas kërkesës.

MODERNIZIM ASHENSORI

Ofrojmë modernizim të ashensorëve dhe gjithashtu pjesë këmbimi.

Punimet Tona

PER BASHKEPUNIME

NA KONTAKTONI