ASHENSOR INDUSTRIAL

Ofrojmë ashensor industrial, të cilet janë zgjedhje ideale për ndërtesat me funksion prodhimi dhe tregëtar
Karakterizohen nga siguria, estetika, fortësia, funksionaliteti dhe lehtësia e instalimit.
Disa nga karakteristikat e tyre kryesore janë:

  • Ashensor Elektrik ose Ashensor Hidraulik
  • Shpejtësi nga 0.63m/s-1m/s
  • Kapaciteti nga 1.000kg – 11.000kg
  • Te pajisura me sistem emergjence
  • Konfrom Standarteve EN 81-20/50, EN 81-21
  • Prodhuar sipas Direktivave 2014/33/EU.