ASHENSOR MAKINASH

Ofrojmë ashensorë makinash ku ndërtimi i tyre është menduar deri në detajet më të vogla, dhe janë zgjedhje ideale në parkime private dhe publike, për ofruar hyrjen dhe daljen për çdo automjet me siguri maksimale.
Disa nga karakteristikat e tyre kryesore janë:

  • Hidraulik dhe Elektrik
  • Shpejtësi nga 0.63m/s – 1m/s
  • Kapaciteti nga 3.000 kg – 5.000kg
  • Te pajisura me sistem emergjence
  • Konfrom Standarteve EN 81-20/50, EN 81-21
  • Prodhuar sipas Direktivave 2014/33/EU.