ASHENSOR INCLINED

Ashensorët Inclined (Të pjerrët) janë përshtatur për të përmbushur kërkesat individuale të secilit projekt dhe për të siguruar lidhjen e lehtë të çdo niveli ndërtimi dhe jane ideale për Hotelet dhe Resortet. Instalohen në mjedise te brendshme dhe të jashtme, janë të lehtë për t’u përdorur dhe ofrojnë transport të sigurt dhe të lehtë përgjatë lartësive.