ASHENSOR KUZHINE

Ofrojmë ashensor kuzhine (dumbwaiter) të cilët janë një zgjidhje ideale për t'u përdorur në bar – kafe, restorante, piceri, hotele, spitale vila dhe shtëpi banimi. Ashensorët kanë një dizajn të fortë dhe të besueshëm dhe ofrojnë një zgjidhje të menjëhershme për të përmbushur kërkesat duke rritur produktivitetin dhe duke shërbyer në një kohë me të shkurtër.

Disa nga karakteristikat e tyre kryesore janë:

  • Shpejtësi deri në 0.5m/s
  • Kapaciteti deri në 300kg
  • Prodhuar sipas Direktivës EN81-3.

ASHENSORË KUZHINE

Këto ashensorë janë të kapaciteteve të ndryshme dhe janë një zgjidhje ideale për t`u përdorur në bar - kafe, restorante, pizzeri, hotele, spitale dhe në shtëpi banimi. Ashensori i kuzhinës është zgjedhja juaj e parë. Transporti i mallrave dhe pijeve midis niveleve të ndryshme nuk ka qenë kurrë më i lehtë dhe më i rehatshëm. Ashensorët kanë një dizajn të fortë dhe të besueshëm dhe ofrojnë një zgjidhje të menjëhershme për të përmbushur kërkesat e mësipërme të rritjes së produktivitetit, zvogëlimin e tendosjes dhe kursimit të kohës.

KABINË E PROPOZUAR